Fjerritslev

Sprut satte fut i hærværksmand

Turisttoget ”Lille Fut” fik knust forlygter og punkteret dæk, og en campingvogn blev smadret, da to 15-årige gik amok

Lille Fut bruges flittigt af handelsstandsforeningen i Fjerritslev. Bl.a til by night arrangementer. Arkivfoto: Erik Sahl

Lille Fut bruges flittigt af handelsstandsforeningen i Fjerritslev. Bl.a til by night arrangementer. Arkivfoto: Erik Sahl

FJERRITSLEV:To 15-årige drenge var ret nedtrykte da de sammen med respektive værger mødte op ved en domsmandsret i Hjørring, hvor de var tiltalt for ”grov tingsbeskadigelse”.

Drengene var tiltalt for, at det var dem, der sammen med flere mindreårige havde udøvet groft hærværk mod Fjerritslev Handelsstandsforenings tog ”Lille Fut” natten mellem 22. og 23. august sidste år Flokken af unge indfandt sig efter forudgående aftale i laden på den ejendom, hvor Lille Fut var parkeret. De havde alle været til fest og havde indtaget en del øl da hærværkstrangen fik overhånd, og de knuste lygterne på toget og punkterede alle dækkene på toget. Skaderne beløb sig til godt 15.000 kroner.

Ophidsede af hærværksstemningen gik de unge mennesker derefter løs på en campingvogn, der var parkeret samme sted, de knuste blandt andet samtlige ruder i campingvognen, og der skete skader for knap 48.000 kroner.

Drengene erkendte meget brødebetyngede hærværket. På grund af deres unge alder slap de med 14 dages betinget fængsel, men hænger på et erstatningskrav på over 63.000 kroner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.