Ståle Solbakken: Coronakrisen har skrinlagt transferplaner

To måneder uden kampindtægter grundet coronakrisen og blodrødt regnskab omlægger FCK's transferplaner.

Spillerne i FC København og cheftræner Ståle Solbakken (midten) er begyndt at træne igen. Her fra 15. maj på klubbens træningsanlæg på Frederiksberg.

Spillerne i FC København og cheftræner Ståle Solbakken (midten) er begyndt at træne igen. Her fra 15. maj på klubbens træningsanlæg på Frederiksberg.

KØBENHAVN:Coronakrisen har skrinlagt superligaklubben FC Københavns planer i sommerens transfervindue.

Det siger klubbens norske cheftræner, Ståle Solbakken, til B.T.

- De oprindelige planer, som er lagt, er foreløbigt skrinlagt grundet alt det her. Og så må vi se, hvilke planer vi tager op, og hvilke der er umulige at gennemføre.

- Det handler jo ikke bare om spillere, der skal ind, det handler lige så meget om spillere, der skal ud. Det er lige nu umuligt at forudse, hvad der vil ske, siger Ståle Solbakken til B.T.

Coronavirusudbruddet har ført til, at Superligaen har ligget stille siden midten af marts. Det har været dyrt for klubberne, der mister blandt andet tv-penge og kampindtægter.

Selskabet Parken Sport & Entertainment, som FC København er en del af, kom i sidste uge ud med et kvartalsregnskab på minus 73 millioner kroner.

Det kan have indvirkning på transferaktiviteten, siger Ståle Solbakken til B.T. og tilføjer, at klubben trods regnskabet ikke er i økonomiske problemer.

En af de spillere, der kan forlade klubben, er den 35-årige angriber Dame N'Doye, der har kontraktudløb til sommer.

Superligaen begynder igen 28. maj efter to måneders pause. FC Københavns første kamp er 1. juni, hvor holdet gæster Lyngby.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.