Ståle Solbakken er tilfreds med sine slidte spillere

Trods en lidt sløv anden halvleg mod Sønderjyske var FCK-træner Ståle Solbakken tilfreds med 2-1-sejren.

Der stod ikke det vilde på spil, da FC København søndag hentede en 2-1-sejr ude over Sønderjyske i Alka Superligaen.

Københavnerne har allerede vundet sølv, og Sønderjyske havde sikret sig endnu en sæson i den bedste række.

Men en sejr er en sejr, og FCK-træner Ståle Solbakken er tilfreds med sine spillere, der i første halvleg var bedst, før Sønderjyske blev lukket ind i opgøret mod slutningen.

- Første halvleg var rigtig god, og her havde vi et godt flow i spillet. Vi skabte både chancer, og vi omsatte dem til scoringer.

- I anden halvleg prøvede vi bare at køre den hjem på cruisekontrol, og det er forståeligt nok, for det er de samme spillere, der har spillet rigtig mange kampe på det seneste, siger Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

For FCK's målmand Stephan Andersen var der dog noget at kæmpe for. Endnu et clean sheet ville være holdets 18. i denne sæson, og det ville have tangeret rekorden i Superligaen.

Men med små 10 minutter igen lavede Mathias "Zanka" Jørgensen en gigantisk brøler, da han som bageste mand forærede bolden til Marvin Pourie, og den tidligere FCK-spiller fik frit løb mod FCK-målet og lagde bolden ind under Stephan Andersen til 1-2.

- Det er klart, at jeg lige nu er ret indebrændt over det. Indtil de scorede, lignede det ellers det mest sikre clean sheet i historien, sagde Stephan Andersen.

Han får en sidste mulighed for at tangere rekorden, når Hobro kommer på besøg 7. juni i Telia Parken i sidste spillerunde.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.