Stålfast FCN-målscorer: Nedrykning er ikke et tema

FCN er placeret på en tiendeplads i Superligaen, men klubben tænker ikke på nedrykningsfare.

FC Nordsjælland kigger op, ikke ned, siger cheftræner Flemming Pedersen.

FC Nordsjælland kigger op, ikke ned, siger cheftræner Flemming Pedersen.

FARUM:FCN er uden sejr i ti kampe, men det får ikke klubben til at ryste på hånden.

Klubben kigger nemlig fortsat mod top-6. Det fortæller både søndagens målscorer i 1-1-kampen mod Silkeborg, Oliver Villadsen, og klubbens cheftræner, Flemming Pedersen.

- Alt er muligt, vi kigger kun op i tabellen. Nedrykning er absolut ikke et tema for os. Vi går efter top-6, intet er umuligt.

- Men det er klart, at vi har haft en periode, hvor vi ikke har præsteret, som vi skal. Jeg synes dog, vi har vist i de seneste tre kampe, at vi er på rette vej, siger Oliver Villadsen.

Klubbens cheftræner Flemming Pedersen giver søndagens målscorer ret i, at nedrykning aldrig må være et tema i en klub som FCN.

- Klubben har slet ikke fokus på nedrykningsstregen, fordi vores kultur i FCN er, at vi hele tiden stræber efter noget. Vi kigger kun på, hvad der er foran os.

- Det ville ikke give mening at kigge bagud. Det svarer til, at en cykelrytter under et løb skulle vende sig om for at se, hvem der er bag ham. Det spilder man altså sin energi på. Vi jagter kun det, der er foran os, siger cheftræneren.

Efter søndagens 1-1 resultat mod Silkeborg var der stor utilfreds hos en del af de fremmødte FCN-fans, der efter kampen fra tribunen råbte, at ”trøjen forpligter”. Cheftræneren mener dog ikke, at det er en kritik, han umiddelbart kan forstå.

- Jeg ved ikke, hvad de mener med det. Alle spillere yder det, de kan mod Silkeborg. Det er klart, at der mangler noget kvalitet og nogen kompetencer i enkelte situationer, men der bliver fandeme arbejdet hårdt.

- Men trøjen forpligter jo altid. Klubben er altid foran individet, og det gælder i alle klubber, afslutter cheftræneren.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.