Stabil runde sikrer Søren Kjeldsen god placering

Golfspilleren Søren Kjeldsen gik anden runde i tre slag under par og ligger på en delt tiendeplads.

Søren Kjeldsen er klar til weekendens runder og ligger i god position til at lave et topresultat. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Søren Kjeldsen er klar til weekendens runder og ligger i god position til at lave et topresultat. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Den danske golfspiller Søren Kjeldsen går ind til de afgørende runder af European Tour-turneringen Scottish Open med en topplacering i sigte.

Efter fredagens runde ligger Kjeldsen på en delt 15.-plads, efter at alle spillere blev færdige med fredagens anden runde.

Kjeldsen gik fredagens runde i 67 slag, hvilket rakte til tre slag under banens par. Det var et slag dårligere end hans score torsdag.

Fredagens runde bød på fire birdies og en enkelt bogey for Kjeldsens vedkommende, og han er i alt syv slag under par som eneste danske spiller, der er videre til weekendens runder.

Jeff Winther var også tre slag under banens par fredag, men på grund af en ringere indledende runde var han på et tidspunkt på en delt 56.-plads ligesom Lucas Bjerregaard.

Da spillet var forbi fredag sluttede begge danskere under cutgrænsen på en delt 67.-plads.

Lasse Jensen og Thomas Bjørn sluttede længere tilbage og skal heller ikke spille mere i weekenden, da de ikke klarede cutgrænsen.

Turneringen føres af Robert Rock fra England, der samlet har gået de to første runder i 13 slag under.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.