Aalborg Håndbold

Stadig chance for point med i slutspillet

Aalborg Håndbold vandt udekampen i Aarhus

Mikael Aggefors storspillede i Aarhus. Arkivfoto: Peter Broen

Mikael Aggefors storspillede i Aarhus. Arkivfoto: Peter Broen

HÅNDBOLD:Aalborg Håndbold har stadig mulighed for at få point med over i slutspillet, selvom holdet i weekenden tabte den meget afgørende kamp hjemme mod TTH Holstebro.

Torsdag vandt holdet nemlig med 24-20 på udebane mod Aarhus Håndbold, og da TTH samtidig tabte onsdagens kamp hjemme mod Bjerringbro-Silkeborg, er der kun et point, der skiller de to mandskaber inden sidste spillerunde, der afvikles onsdag i den kommende uge.

I sidste spillerunde får Aalborg Håndbold besøg af GOG, mens TTH gæster Nordsjælland Håndbold, der skal vinde for at være sikre på at komme med i slutspillet - ellers lurer truslen fra Mors-Thy Håndbold nemlig lige bagved.

Torsdagens kamp var meget rodet og bød på nogle gevaldige scoringspauser fra begge mandskaber.

Aalborg Håndbold lagde stærkt fra land og bragte sig hurtigt foran med hele 7-1, og der skulle gå 15 minutter og 30 sekunder, før Aarhus Håndbold for første gang satte bolden i nettet i åbent spil.

Men så var det aalborgensernes tur til at gå i stå, og Aarhus Håndbold formåede at komme tilbage i kampen og udligne ved stillingen 8-8.

De sidste fire minutter af første halvleg gik så i Aalborgs favør, og Simon Hald lukkede halvlegen med en scoring fra eget felt og gav holdet en pauseføring på 12-8.

Aarhus Håndbold gjorde kampen spændende i begyndelsen af anden halvleg og fik hurtigt lukket forspringet til to mål, selvom Aalborg faktisk havde chancen for at komme foran med seks scoringer, men brændte på tomt mål.

Tobias Ellebæk imponerede med en scoring med tofodsafsæt og bragte Aalborg foran med 16-13, hvor der ellers var en dom for passivt spil på vej, men Aarhus blev ved med at bide fra sig og reducerede til 17-16, inden Jesper Meinby svarede igen. Især skal keeper Mikael Aggefors roses for en stor kamp, og en meget vigtig redning ved stillingen 22-20.

Det blev spændende frem imod afslutningen - også fordi Aalborg igen brændte med tomt mål - men aalborgenserne holdt hjem, og nu venter en gyser i sidste spillerunde,

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst