Stadig tvivl om Hobro-duo

Jung-Bin Park og Mayron George er tvivlsomme til mødet med FC Nordsjælland

Hobro kæmper for at få Mayron George klar til lørdagens møde med FC Nordsjælland. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Hobro kæmper for at få Mayron George klar til lørdagens møde med FC Nordsjælland. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

HOBRO:Hobro kan muligvis give comeback til Jung-Bin Park og Mayron George, når FC Nordsjælland lørdag gæster DS Arena.

Da Hobro søndag tabte 0-6 til AaB, sad de to offensivspillere ude med skader. Begge er de med i truppen til lørdagens kamp, men det betyder ikke nødvendigvis, at de kommer i kamp.

- De har trænet med i dag, og så må vi se, hvordan de reagerer på det. Den endelige beslutning har vi ikke truffet endnu, siger Hobros konstituerede cheftræner Lars Justesen.

På venstre back er det til gengæld sikkert, at Hobro må undvære karantæneramte Adama Tamboura, og derfor er det ganske belejligt, at Jacob Tjørnelund nu er spilleklar efter otte ugers skadespause.

- Tjørne har trænet med det meste af ugen, og det har set fint ud, men vi må se, om han slipper gennem nåleøjet, siger Lars Justesen.

Sidste weekends afklapsning i Aalborg betyder, at det er et revanchelystent Hobro-hold, der lørdag eftermiddag træder ind på DS Arena.

- Vi har taget det med fra kampen, vi kan bruge, og så har vi ellers lagt den bag os. Hele ugen har vi brugt på at forberede os bedst muligt på FC Nordsjælland, og jeg håber, at vi som i seneste hjemmekamp mod AGF kommer til at spille en kamp, der foregår på vores præmisser, lyder det fra Lars Justesen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.