Stadige ulovlige billetter til salg Viagogo sælger billetter der ikke engang er sat officielt til salg

I forbindelse med Cohen-koncerten politianmeldte AKKC firmaet Viagogo.

I forbindelse med Cohen-koncerten politianmeldte AKKC firmaet Viagogo.

AALBORG:På trods af den seneste tids fokus på billetfirmaets Viagogo’s ufine billetsalgsmetoder, fortsætter firmaet med at sælge billetter der ikke eksisterer til forestillinger i Aalborg. En gennemgang af Viagogos hjemmeside viser, at firmaet sælger billetter til 6 forskellige forestillinger arrangeret af Aalborg Kongres & Kultur Center. Alle billetter sælges til helt uhørte overpriser og flere af de billetter der sælges, er ikke til salg. For eksempel sælger Viagogo lige nu billetter i blok M og J til André Rieu-koncerten 3. maj i Gigantium på trods af, at Aalborg Kongres & Kultur Center ikke har åbnet for salget i de pågældende blokke og heller ikke kan garantere, at de overhovedet bliver sat til salg. Det er hvad man kalder snyderi og måske endda bedrageri.

Noget lignende gør sig gældende til Linie 3’s forestillinger 23. og 24. oktober i Aalborghallen. Forestillingerne er solgt som lukkede forestillinger til virksomheder, hvor det ikke har været muligt at købe billetter i løssalg. Alligevel er det lige nu muligt at købe 20 A-billetter til hver forestilling hos Viagogo. Endda til helt ublu overpriser.
En billet til en af de endnu ikke udsolgte Linie 3-forestillinger i Aalborghallen kan købes hos Viagogo for den helt uhørte pris á kr. 2.878,44 pr. stk. Den officielle pris er på billetten er kr. 448,- hvis man køber billetten via de officielle billetsalgssteder – i dette tilfælde billetlugen.dk
Lige nu sælger Viagogo overpris-billetter til Linie 3, Anders Matthesens show Anders og James Last i Aalborghallen samt koncerterne med Helene Fishcher, André Rieu samt musicalen We Will Rock You i Gigantium.
Aalborg Kongres & Kultur Center, som i sidste måned politianmeldte Viagogo for ublu videresalg af billetter til Leonard Cohen koncert i Aalborg – advarer på det kraftigste publikum imod at købe billetter via viagogo.dk.
- Publikum risikerer at købe pladser der ikke eksisterer og samtidig betale en helt uhørt høj billetpris, siger direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center Ernst Trillingsgaard.
Til Leonard Cohen-koncerten i august blev publikum lukket ind selv om de havde forkerte billetter fra Viagogo. Men direktør Ernst Trillingsgaard advarer imod, at det ikke lader sig gøre i fremtiden.
- Det siger sig selv, at vi ikke kan håndtere, hvis en plads i salen bliver solgt 2 gange, siger han.
Han opfordrer på det kraftigste publikum til kun at købe deres billetter via de officielle billetsalgssteder som er Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor og akkc.dk, BILLETnet.dk, Billetlugen.dk samt landets posthuse.
I øvrigt har Google stoppet Viagogos annonceringer i deres søgeresultater i Danmark, men Viagogos hjemmeside fremkommer desværre stadig i de organiske søgninger på Google.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden