Stadion driller fortsat Beckhams MLS-projekt

David Beckham og hans team leder stadigvæk efter den rette plads til et nyt stadion i Miami.

David Beckham. Foto: Alan Diaz/AP/POLFOTO/arkiv

David Beckham. Foto: Alan Diaz/AP/POLFOTO/arkiv

Det er et år siden, at David Beckham og den amerikanske fodboldliga Major League Soccer (MLS) offentliggjorde, at superstjernen ville åbne et nyt hold op i Miami, men indtil videre er planerne stadigvæk kun på tegnebrættet.

Det er nemlig ikke lykkes at finde et stadion til det kommende MLS-hold, selv om man leder med lys og lygte.

- The Miami Beckham United team kigger aktivt på fire eller fem stadionplaceringer, skriver talsmand fra projektet Tadd Schwartz i en e-mail til Reuters.

- Vi har fokus på at finde det helt rigtige sted til vores stadion, lyder det videre.

Der har været meget stille fra Beckhams lejr, siden to ansøgninger om at købe en grund ved byens havnefront for at bygge et stadion med plads til 25.000 tilskuere blev afvist sidste år.

Men der kan være en midlertidig løsning på vej i den sydlige del af byen.

Lokalpolitikerne i Dade County skal tirsdag amerikansk tid tage stilling til, om Beckhams hold må begynde forhandlinger med Florida International University om at bruge deres stadion, der normalt bruges til amerikanske fodbold, som et midlertidigt hjem for den nye MLS-klub.

Tilbage i december sagde chefen for Major League Soccer, Don Garber, at man ikke kunne vente i det uendelige for at få en afklaring på Beckhams projekt.

David Beckham indstillede sin spillerkarriere i 2013. Her nåede han blandt at spille for MLS-klubben Los Angeles Galaxy.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden