Stadium i Gavlhuset

Sportskæde åbner butik nummer to i Aalborg

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Den svenske sportskæde Stadium flytter ind og åbner butikken i foråret.

AALBORG:Sportskæden Stadium åbner i foråret sin anden butik i Aalborg.

Adressen er Gavlhuset i Algade lige over for Salling.

Stadium-kæden er kendt for at placere sine butikker i centre, men aftalen om lejemålet midt i Aalborg er kommet i stand efter et halvt års forhandlinger med ejeren af Gavlhuset og en grundig analyse af markedet.

Mindre mærket af krisen

- Aalborg står stærkt. Trods kreditkrisen har byens detailhandel klaret sig langt bedre end andre byer, mener direktør Hans Andersen, City-Ejendomme, som ejer Gavlhuset.

Direktør i Aalborg City, Flemming Thingbak, ser også frem til at få Stadium til midtbyen.

- Aalborg er om nogen en sportsby, og derfor glæder det os, at vi med Stadium får endnu mere at vælge imellem, både når det handler om deciderede sportsprodukter, men også et sortiment der balancerer mellem sport og mode.

Historien kom på tværs

Gavlhuset ligner en gammel bygning, men den er faktisk helt ny.

Den oprindelige bygning var erklæret bevaringsværdig med bygningselementer helt tilbage fra middelalderen.

Men Hans Andersen ønskede at bygge om, da han overtog ejendommen i 2006. Det blev dog en svær manøvre med meget uvished og ventetid.

Først blev det gamle hus revet ned, og siden fulgte en lang periode med arkæologiske udgravninger, fordi bygningen ligger i den ældste del af Aalborg by.

Det ny hus skulle oprindelig have været indrettet til konceptbutik for Villa Collection, men den plan blev forpurret, da Villa Collection kollapsede i finanskrisen.

Gavlhuset har derfor stået tom i et par år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.