Aalborg

Stækket elite i Løkken

De bedste danske spillere var ikke med på stranden

Mikkel Toftløkke og Thor Højen (i sort) fra Aalborg tabte kvalifikationskampen om at spille i Eliterækken. Foto: Bente Poder.

Mikkel Toftløkke og Thor Højen (i sort) fra Aalborg tabte kvalifikationskampen om at spille i Eliterækken. Foto: Bente Poder.

LØKKEN:I år slap arrangørerne af årets beachvolleystævne i Løkken for at aflyse det meste af turneringen på grund af regn. Til gengæld kunne de ikke byde på toppen af dansk beachvolley, da det danske landshold er i udlandet. Derfor har niveauet skubbet sig, og det har blandt andet givet anledning til, at Louise Kjærsgaard og Iben Elholm Andersen fra Aalborg Beachvolley i lørdagens kampe spiller i Eliterækken. Normalt svinger de mellem den og den næstbedste række, Division Plus. Ingen af dem har dog på grund af børn og andre interesser de store ambitioner om at nå til DM, der bliver afgjort 16.-17 august. - Vores mål er at nå en kamp på Center Court, griner Louise Kjærsgaard, fordi det er den bane, de gode eller vigtige kampe bliver spillet på. De to spillere er seedet som nummer fem. Går efter sejr i rækken På herresiden er der Flemming Olufsen og Henrik Nicolaisen, der er seedet som nummer seks og spået gode vinderchancer. I åbningskampen på Center Court kæmpede 16.-seedede Thor Højen Wind og Mikkel Block Toftløkke om spille i Eliterækken. Men tabte i to sæt og måtte spille de resterende af rundens kampe i næstbedste række. - Men den skal vi også vinde så, siger Mikkel Block Toftløkke, da skuffelsen har lagt sig, og forklarer, at træningen har været lidt forsømt efter hans nye titel som far.