Stærk Gatlin imponerer og Bolt lunter i semifinalen

Justin Gatlin viste stor styrke i det indledende heat på 100-meteren, hvor Usain Bolt nærmest luntede i mål.

Første kapitel i den store fortælling fra VM i atletik, kampen mellem Justin Gatlin og Usain Bolt på kongedistancen, blev skrevet lørdag eftermiddag i de indledende heats på 100-meteren.

De to var ikke kommet i samme heat, men alle ventede på at se, hvilke tider de ville buldre sig videre til semifinalerne i.

Og skal man tro på tiderne, så ligner Gatlin, der også er hurtigst i år, favoritten, da han var klart hurtigst af alle med 9,83 sekunder. Han havde endda tid til at kigge sig til siden allerede midtvejs på de 100 meter.

Hvordan formen er hos Usain Bolt, er sværere at vurdere efter hans indsats i det indledende heat.

Ganske vist så han lidt tung ud i starten, men Bolt løb sig på ingen måde ud og luntede nærmest ind i tiden 9,96 sekunder, hvilket også var nok til sejren i heatet.

Hvor meget mere de hver især har i posen, kan der kun gisnes om indtil søndag eftermiddag, hvor semifinalerne skal løbes. Finalen afvikles nogle timer senere søndag.

Fra de andre heats var det værd at bemærke, at den tidligere verdensmester Tyson Gay vandt det langsomste af alle heats i tiden 10,11 sekunder.

Alle øvrige heats blev vundet i tider under de 10 sekunder.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.