Aalestrup

Stærke mænd kan nå at træne

Folk myldrede til den store byfestplads i Aalestrup

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det var for alvor blevet sommer, da Knaberfesten lørdag rullede det kæmpestore kræmmermarked ud bag Aalestrup Idrætscenter. Og så var det jo godt, at der var et udvalg af passende sommerudstyr i boderne. Hvis man nu lige kunne vælge...Foto: Lars Pauli

AALESTRUP:Der var masser af stærke, vesthimmerlandske mænd til stede ved Knaberfesten i Aalestrup lørdag eftermiddag, men det nye indslag med dysten om at blive kommunens stærkeste har fået et lidt længere tilløb end først planlagt.

- Vi havde sat et minimum med seks deltagere, og der var kun tre tilmeldt, så det var lige lidt nok, fortæller Dan Poulsen, instruktør i Aalestrup Motionscenter, og skynder sig at tilføje:

- Nu arbejder vi på at få det op at stå næste år, og vi starter i lidt bedre tid, måske allerede i februar.

Men der var nu slet ingen mangel på forlystelsesmuligheder på den store festplads, hvor man lørdag kunne more sig hele vejen rundt om Aalestrup Idrætscenter med både tivoli, kræmmermarked, udstillinger, levende musik og mad og drikke.

For slet ikke at tale om alle de andre arrangementer i det ugelange program.

Festen slutter søndag med blandt andet stort optog.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.