Stærkere end nogensinde

Jetsmark har styrket både top og bredde op til premieren i dag

Et stær­kt tre­klø­ver er for­ny­el­sen i Jets­mark, fra ven­stre As­ger An­drea­sen, Chri­sti­an Flindt Bjerg og Den­nis Ol­sen.

Et stær­kt tre­klø­ver er for­ny­el­sen i Jets­mark, fra ven­stre As­ger An­drea­sen, Chri­sti­an Flindt Bjerg og Den­nis Ol­sen.

PANDRUP:Danmarks ældste divisionstræner i fodbold - mener han selv - står klar med den stærkeste trup, han endnu har haft til rådighed, når Jetsmark IF i aften indleder sæsonen i 2. division vest med udekamp mod Hobro IK. Henning Pedersen, 61 år, er på femte år ansvarlig for Jetsmark IF, og han glæder sig især over, at han har fået styrket såvel toppen som bredden. - Med Christian Flindt Bjerg, Asger Andreasen og Dennis Ramonn Olsen har vi fået tre klassespillere. Og samtidig har vi fået så bred en trup, som vi aldrig har haft før. Jeg har en rigtig god fornemmelse i maven med henblik på sæsonen, hvor vort mål er at være med helt i toppen. Flindt Bjerg kommer med Superliga-kampe for Viborg som ballast, Asger Andreasen på kun 21 år styrker kant- eller angrebspositionen. Han har tidligere spillet i AGF, senest i Nørresundby. Og så er Dennis Ramonn Olsen vendt tilbage fra hovedstaden, hvor han har spillet i Lyngby og i HIK. Henning Pedersen vil ikke udbasunere et erklæret mål om oprykning, men han vil godt sætte næsen op efter, at Jetsmark er med i top. - Men 2. division vest har aldrig været stærkere, og jeg er bange for, at de mange Superliga-reservehold, der er med, kan gøre det hele til lidt af et lotteri. To sæsoner i træk har Jetsmark været rigtig godt med, men har så tabt pusten. Det håber Henning Pedersen man nu undgår med den styrkelse, der er sket i truppen, som tæller 22 kvalificerede spillere. Og så er Henning Pedersen i øvrigt slet ikke færdig med Jetsmark IF, selv om han svinger taktstokken på femte år. Han har lavet en ny aftale, der gælder yderligere to år fra 1. januar. - Det der med at have en træner i to år tror jeg ikke på. Du har ingen mulighed for at sætte dit præg på et hold på så kort tid. Nej et længere træk giver både mulighed for at bygge op, planlægge og samtidig selv arbejde langsigtet med de ting, man tror på, siger Jetsmark-træneren. Åbningskampen i Hobro ser han som en kamp, der vil komme fuldt knald på fra start. - Vi har ikke verdens flotteste statistik mod Hobro, men det tænker vi ikke på - når den er negativ. - Nej, det her handler om en ny sæson og en ny kamp, og jeg føler, vi er rigtig godt rustet. Vi har haft en god sæsonoptakt, der er humør på i truppen, og spillerne er klar, lover Henning Pedersen. Han må dog undvære en karantæneramt Anders Sørensen, og da der er småskavanker hos Torben Andersen og Christian Secher, må han gardere sig ved at tage en 17 mands trup med til Hobro. Den ser således ud: Brian Ulstrup og René Bech - René Dam, Nikolaj Thomsen, Bo Zinck, Torben Andersen, Lars Mynderup, Troels Nielsen, Peter Tranberg, Christian Flindt Bjerg, Asger Andreasen, Lasse Strandberg, Christian Secher, Jeppe Østenkær, Thomas Buus Nielsen, Malthe Guldager og Dennis Ramonn Olsen.