Stærkt chokeret ejer opdagede selv branden

Flere biler er gået op i flammer efter brand på autoforhandler

Heine Jensen, indehaver. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Heine Jensen, indehaver. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

HJØRRING:Plade- og malerværkstedet er totalt udbrændt efter en voldsom brand hos autofirmaet Brødrene Møll på Frederikshavnsvej i Hjørring mandag aften.

Branden, som startede kl. 17.45, udviklede så giftig røg, at Nordjyllands Politi måtte afspærre Frederikshavnsvej i Hjørring i halvanden time, og samtidig opfordrede beboerne i området til at holde sig inden døre og lukke for vinduer og døre.

Det var en voldsom oplevelse for ejeren af autofirmaet Brødrene Møll i Hjørring, da han opdagede, at der var brand i hans autoværksted.

- Jeg opdagede det selv, og det gav en mærkelig fornemmelse i min mave, men heldigvis var der ikke nogen af vores medarbejdere som kom noget til, sagde den stærkt chokerede ejer af autofirmaet Brødrene Møll på Frederikshavnsvej i Hjørring Heine Jensen mandag aften.

Flere biler gik op i flammer

To medarbejdere måtte en tur på skadestuen på grund af gener fra røgen, men ifølge Nordjyllands Politi skulle de ikke være kommet alvorligt til skade.

Branden startede i en malerkabine på autoværkstedet, og mellem fem og ti biler er gået op i flammer, men det lykkedes at redde lager-, administrationsbygningen samt selve autoværkstedet, og bilerne blev reddet ud fra udstillingshallen, hvor røgen var trængt ind, oplyser indsatsleder Jan Mørch fra Beredskabet i Hjørring Kommune.

Brandfolkene var tirsdag morgen fortsat i gang med efterslukningsarbejdet, mens folk fra Beredskabsstyrelsen var i gang med at afstive vægge og fjerne noget tag, så brandfolkene kunne få slukket branden helt.

De lokale brandfolk fra Hjørring fik mandag aften assistance fra kollegaerne i Sindal og Brønderslev samt fra Beredskabsstyrelsen i Thisted.

I løbet af tirsdagen skal politiet i gang med de brandtekniske undersøgelser for at finde frem til brandårsagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.