Stærkt Skagen-brand på helt nye hænder

Calundan overtager Skagen Mægleren

To Skagen-mæglere går nu sammen - Jens Jørgen Calundan køber Skagen Mægleren, men de to virksomheder vil fortsætte som to forskellige butikker. Men man får selvfølgelig sit hus sat til salg på to portaler til en pris.

To Skagen-mæglere går nu sammen - Jens Jørgen Calundan køber Skagen Mægleren, men de to virksomheder vil fortsætte som to forskellige butikker. Men man får selvfølgelig sit hus sat til salg på to portaler til en pris.

SKAGEN:Ejendomsmæglefirmaet Skagen Mægleren får ny ejer. Ejendomsmæglerfirmaet Calundan har valgt at overtage det stærke Skagen-brand - og det sker med virkning fra 1. oktober. Det er ejendomsmægler Erling Kjær der har skabt Skagen Mægleren og da han nu af helbredsmæssige grunde trapper ned har det været naturligt at lade de to uafhængige mæglervirksomheder smelte sammen. De bliver dog kun på ejerniveau, at virksomhederne fusionerer, for både Calundans virksomhed i Skagen på Skolevej og Skagen Mæglerens virksomhed i Smøgen fortsætter. - Jens Jørgen Calundan har været ejendomsmægler i Skagen af to omgange, så han kender lokalområdet virkelig godt, og især lokalkendskabet er noget, jeg har lagt stor vægt på, siger Erling Kjær. - Vi har kendt hinanden personligt i mange år, og faktisk har vi en fortid som ligner hinandens, idet vi begge, inden vi blev ejendomsmæglere, arbejdede på et skattekontor - jeg i Skagen Kommune og Jens Jørgen i Frederikshavn Kommune. - Det er vigtigt for både købere og sælgere af ejendomme, at de har en mægler, der kender lokalområdet, og det gør Jens Jørgen Calundan, og jeg er tryg ved, at det er ham, der overtager Skagen Mægleren. Selv om Skagen Mægleren er købt af en anden ejendomsmægler sker der ikke en egentlig sammenlægning. Skagen Mægleren forsætter under det gamle navn og det bliver på den adresse, det hidtil har haft. - Desuden vil kunderne også fremover blive modtaget af Karen Venø, som har været min sekretær i mange år, siger Erling Kjær. Han vil indtil videre også være på Skagen Mæglerens kontor nogle timer hver dag. - Det er foreløbig aftalt, at jeg fortsætter mit arbejde frem til årsskiftet, siger han. Jens Jørgen Calundan glæder sig over at det har været muligt at udvide aktiviteterne i Skagen på denne måde. Stærk brand - Vi har været på udkig efter udviklingsmuligheder, og det er en mæglervirksomhed i god gænge, vi overtager. Skagen Mægleren har et godt navn i branchen og har en god portefølje af spændende boliger. Skagen Mægleren er et stærkt brand, som vi ønsker at videreføre og videreudvikle, siger Jens Jørgen Calundan. Ejendomsmæglerfirmet Calundan er, ligesom Skagen Mægleren, er uafhængigt mæglerfirma. - Både Erling Kjær og jeg har tidligere været med i kædesamarbejde, men vi har begge valgt at være selvstændige uafhængige mæglere for at kunne give kunderne en individuel og personlig service, siger Jens Jørgen Calundan. Ejendomsmæglerfirmaet Calundan har 11 ansatte og afdelinger i Frederikshavn, Hjørring og Skagen.