Thisted

Stafestlig indsats i en god sags tjeneste

I Thisted holder 23 hold med omkring 900 deltagere i alt Stafet for Livet i bevægelse 24 timer i træk

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Peter Mørk

THISTED:Først søndag klokken 12 er stafetten definitivt i mål og deltagerne på de i alt 23 hold, som var til start i dette års udgave af Stafet for Livet i Thisted, kan slappe af.

Drivkraften til at bruge et døgn - eller bare nogen af døgnets timer på at gå eller løbe med stafetten er for rigtig mange af deltagerne at de har haft en kræftsygdom tæt inde på livet. Enten personligt, eller fordi familie eller venner har været ramt af sygdommen.

Knud Jørgensen, formand for Stafet i Livet i Thisted glæder sig over den lokale støtte til arrangementet - også selv om antallet af deltagelsen hold er 10 færre end sidste år.

- Indtil videre har vi herfra indbetalt 253.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse som vores bidrag, men beløbet bliver større inden vi er færdig søndag middag, siger Knud Jørgensen.

Han understreger, at arrangementet har en anden side end den rent økonomiske.

- For mig er det mindst ligeså vigtigt, at staffen holdes i gang for fighternes skyld. Det er de mennesker, som selv har haft sygdommen inde på livet og her kan møde andre, som er eller har været i samme situation. Selvfølgelig vil vi gerne have et økonomisk overskud, men synlighed omkring sygdommen og samhørighed med de, der har haft sygdommen inde på livet, er mindst ligeså vigtig, siger Knud Jørgensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst