Frederikshavn

Stafet for Livet med flot økonomisk resultat

Et overskud på godt 300.000 kroner kan sendes videre til Kræftens Bekæmpelse

Stafet for Livet indbragte mere end 300.000 kroner til kampen mod kræft. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Stafet for Livet indbragte mere end 300.000 kroner til kampen mod kræft. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Resultatet af ”Stafet for livet” på Knivholt i Frederikshavn 16. og 17. juni er nu gjort op, og det endte i et overskud på 305.000 kr. til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

- Udover en fantastisk weekend med masser af hyggeligt samvær, og hvor mange deltagere trodsede vejret og holdt stafetten i gang i 24 timer, er det utroligt dejligt, at hele indsatsen munder ud i, at vi fra Stafet for Livet i Frederikshavn kan sende så stort et beløb videre til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde, siger formand for styregruppen, Aase Lindbøgh Nielsen.
- Det er dog kun muligt, fordi mange firmaer og privatpersoner har støttet stafetten med penge og naturalier, fordi en bred kreds af frivillige lægger stor arbejdskraft i arrangementet, og ikke mindst på grund af de mange deltagere, der alle hver på deres måde i fællesskab har bidraget til det flotte resultat, og det er arrangørerne meget taknemlige for.
I 2013 holdes Stafet for Livet i Frederikshavn i weekenden 15. og 16. juni, og det bliver igen Knivholt, som danner ramme om arrangementet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.