Frederikshavn

Stafet For Livet øjner ny indsamlingsrekord

Rekordresultatet fra 2013 bliver muligvis slået

Anstrengelserne ved Stafet for Livet har i den grad båret frugt. Arrangørerne tror på, at der kan sættes ny indsamlingsrekord. Foto: Kurt Bering

Anstrengelserne ved Stafet for Livet har i den grad båret frugt. Arrangørerne tror på, at der kan sættes ny indsamlingsrekord. Foto: Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:Stafet For Livet er måske på vej mod en ny indsamlingsrekord i Frederikshavn.

Sådan ser det i hvert fald ud, her hvor arrangørerne kan gøre status ovenpå arrangementet.

- Alle frivillige, deltagere og fightere har gjort en kæmpe indsats, og vi er meget stolte af at kunne bidrage med endnu et superflot resultat, fortæller Aase Lindbøgh Nielsen, der er formand for styregruppen.

I 2013 satte Stafet for Livet på Knivholt, ellers rekord med 383.000 indsamlingskroner. Men måske bliver resultatet i år altså endnu bedre.

- Rigtigt mange hold og deltagere har i år fået sponsorer på deres kilometer, og vi kender ikke det endelige resultat før, vi har alle sponsorater gjort op. Det kan tage flere uger, men kommer der lige så mange penge ind på rundesponsoraterne som sidste år – og det er der bestemt noget, der tyder på – så når vi sidste års rekord. Og vi kan måske også være så heldige at slå den, siger Aase Lindbøgh Nielsen, der takker de mange sponsorer for deres bidrag til stafetten.

De 22 tilmeldte hold på Knivholt har i år tilbagelagt ikke mindre end 11.152 kilometer med løb eller gang på ruten, og hele 935 kilometer på spinningcykler.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.