Thisted

Stafet for Livet - stemningsfuldt og rørende

Team De Vilde med 42 medlemmer havde været endnu større, hvis det ikke var for et bryllup

24
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Syv af de 42 medlemmer af Team De vilde. Fra venstre holdkaptajn Tina Andersen med sønnen Casper, Jeanne Bak, Nicolai Vad Zacho, Helle Frøslev Nielsen samt Tinas forældre, Sonja og Svend Vester. Foto: Peter Mørk

ØSTER JØLBY: Holdet ved navn Team De Vilde var med 42 medlemmer et af de største hold under Stafet for Livet - det store 24 timers-arrangement mod kræft, som i weekenden afvikles for fjerde gang i Øster Jølby.

Sidste år var holdet dog endnu større. Men netop i lørdags skulle to af medlemmerne fra sidste år giftes. Og 25 andre var blandt gæsterne til bryllupsfesten, der blev holdt i Det Ottekantede Forsamlingshus, lige over for den bane omkring hallen i Øster Jølby, hvor resten af Team De Vilde skiftes til at gå eller løbe omgange på den 1,1 kilometer lange rundstrækning.

Til gengæld har brudeparret og bryllupsgæsterne bidraget økonomisk til stafet for Livet. Og lørdag eftermiddag var de nygifte, Malene Larsen og Steffen Poulsen, en tur ovre på pladsen for at lade sig fotografere sammen med Team De Vilde.

Det fortæller Tina Andersen, holdkaptajn for Team De Vilde, som vi lørdag aften træffer i et af teltene på pladsen.

- Vi gør det, fordi det er hyggeligt. Og for det gode formål. Det har jo en kedelig baggrund, og det kunne jo ligeså godt være os selv, der blev ramt.

- Og det er meget stemningsfuldt og rørende, siger Tina om de "lysceremonier", hvor pårørende til kræftramte skriver beskeder og hilsner på poser med levende lys.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.