Star Tour dropper Kos

Men der kommer andre direkte charterture fra Aalborg

NORDJYLLAND:Nordjyder med hang til den græske ø Kos kommer til at kigge langt efter Star Tours direkte charterrute til sommer. Rejserne i år er godt nok er blevet solgt, men det har været til for lave priser, og derfor vil selskabet hellere bruge deres flykapacitet på andre rejsemål den kommende sommer, forklarer Nikolai Johnsen, pressechef i Star Tour.

Kos er også præget af flygtningesituationen, men pressechefen afviser, at den skulle have nogen indflydelse på det svigtende salg og dermed, at ruten nedlægges. Han mener, at årsagen til den dalende interesse skal findes i, at udbuddet af rejser til de græske øer generelt er stort.

- Her har øen måske haft svært ved at stikke ud. Samtidig tror jeg også, at Kos fortsat kæmper lidt med at gøre sig fri at det image som en fest-ø, der tidligere har præget den. Vi har måske heller ikke været helt gode nok til at forklare vores kunder, at den i dag er til familieferier, siger han.

Nikolai Johnsen tør ikke spå om, hvorvidt sommerens farvel til Kos betyder et permanent stop for rejser til øen fra Aalborg, eller om der blot bliver tale om et års pause. Det ligger dog fast, at selskabet fastholder rejser til øen fra både Billund og København.

Hvilket udbud charterturisterne får fra Aalborg med Star Tour er endnu ikke helt fastlagt.

- Det kan f.eks. blive en tyrkisk, en græsk eller en spansk destination, siger Nikolai Johnsen, som heller ikke vil afvise, at det kan ende med endnu en rute til Antalya.

Star Tour har allerede varslet, at man som noget nyt laver fire afgang til Sardinien i september.

Med lidt frem og lidt tilbage betyder det, at Star Tour samlet set regner med at sælge stort set samme antal rejser fra Aalborg i 2016 som i 2015.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.