Start på billetsalg til Kandis

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Billetsalget starter lørdag.Foto: Erik Sahl

Lørdag 4. marts starter FIF billetsalget til årets udgave af FIF halbal med Kandis.

Halballet løber først af stablen lørdag 30. september, men som i de foregående år, er der penge at spare for de mest loyale deltagere.

På lørdag mellem klokken 10.00 og 11.00 er det muligt at købe billet med en besparelse på 50 kroner. Dette sker fra klubhuset på Brøndumvej.

Billetprisen for en lækker buffet og mere end tre timers dansemusik med Danmarks mest populære og bookede orkester Kandis koster på lørdag 275 kroner.

- Efter vi genstartede Halbal med Kandis i 2015 har det været en ubetinget succes, og vi har både mærket og fået fortalt, at der skal være et bal for det modne publikum, og Kandis er simpelthen dansemusik for det modne publikum, lyder det fra Mogens Bay, formand i FIF Håndbold.

- Vi har fra starten været meget bevidste om, at kvaliteten skulle være i top og samtidig med en pris, hvor alle kan være med, og vi er simpelthen de billigste blandt de mange lignende halballer som Kandis spiller til. Samtidig har vi besluttet, at vi ønsker et publikum på højst 500, så sikrer vi nemlig en god oplevelse for alle i Idrætscenter Jammerbugt, siger Mogens Bay.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.