Nordjylland

Statoil-indehaver: Tricktyve var iskolde

Meget tyder på, at det var rutinerede gerningsmænd, der snød med oddset- og lottokuponer på tre nordjyske tankstationer

Svindlerne købte oddset- og lottokuponer for 26.000 kr. blandt andet på Statoil i Svenstrup. Foto: Daniel Bygballe

Svindlerne købte oddset- og lottokuponer for 26.000 kr. blandt andet på Statoil i Svenstrup. Foto: Daniel Bygballe

NORDJYLLAND:Det var to professionelle, der havde prøvet det før.

Sådan vurderer Ulrich Spliid, medindehaver af Statoil i Svenstrup, de to mænd, der lørdag eftermiddag ved 15-tiden lavede tricktyveri mod en af hans ansatte.

- De var virkelig cool, kan jeg se på overvågningsbillederne. De trak ekspeditionen ud, så der dannede sig en kø, der kunne stresse den ansatte og var i det hele taget dygtige til at få skabt noget forvirring, forklarer han.

Mændene, kom kørende til stedet i en VW Golf på danske plader, ønskede at købe Oddset-kuponer for 10.500 kroner.

- De kom med de kuponer, de ville spille og min ekspedient begyndte at køre papirerne igennem maskinen. På et tidspunkt kommer kvitteringerne så op og ligge på disken, fortæller Ulrich Spliid.

Mens en af mændene forsøgte at betale med et kreditkort, byttede den anden tilsyneladende de nye spilkvitteringer ud med nogle gamle ubrugelige. Kreditkortet blev afvist og ekspedienten forlangte kuponerne retur, men opdagede ikke, at hun fik de gamle ubrugelige kvitteringer tilbage.

Hæfter selv for kuponer

Da svindlen blev opdaget fik Ulrich Spliid straks stoppet de mange Oddset-kuponer hos Danske Spil, så de to tricktyve får ingen glæde af dem.

Til gengæld hæfter han nu selv for kuponerne og dermed tabet på 10.500 kroner. Men selv om det er et stort beløb, så ærgrer han sig mest over, at hans ansatte skulle udsættes for de to mænds snyderi.

- Den pige, der stod i butikken, er jo frygtelig ked af det, der er sket og bebrejder sig selv. Men jeg ser sådan på det, at det kunne være sket for alle, siger han.

Tricktyvene var fredag aften på besøg på en Q8-station i Hobro, hvor de ligeledes snød ekspedienten for 10.000 kr. Og lørdag sidst på eftermiddagen gik det ud over Q8 på Hadsundvej i Aalborg.

Signalementet af de to mænd er sparsomt. Ifølge Nordjyllands Politi er der tale om to dansktalende mænd, som var mørke i huden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.