Stedmor kræver polititilhold mod Gibson

Mel Gibsons stedmor frygter for sin sikkerhed, når den 56-årige skuespiller er i nærheden.

Stedmor kræver polititilhold mod Gibson

Ikke nok med, at Mel Gibson har truet sin 78-årige stedmor - han har også spyttet hende i ansigtet og ødelagt hendes ægteskab til Gibsons far. Sådan forholder det sig i hvert fald, hvis man skal tro på stedmoren Teddy Joye Hicks Gibson.

Derfor frygter hun nu for sin sikkerhed og kræver et polititilhold mod Gibson, viser dokumenter, som det amerikanske sladdersite TMZ har fået indsigt i.

Ifølge Teddy Joye Hicks Gibson hader skuespilleren og hans søster hende, fordi hun er imod de kontroversielle medicinske behandlinger, deres far Hutton Gibson for tiden gennemgår for at behandle en række forskellige lidelser.

I dokumenterne beskriver stedmoren i detaljer, hvordan Mel Gibson flere gange er gået amok på hende.

"Oktober 2011: Mel begyndte at skrige og sagde 'fuck det', mens han kom med flere ekstremt stødende angreb mod mig," står der blandt andet.

"Januar 2012: Mel var så gal, og han skreg så voldsomt, at jeg kunne se hans ansigt blive rødt", beskriver hun videre om et besøg på hospitalet, hvor faren var indlagt.

Desuden har hun forklaret, at den 56-årige Hollywood-stjerne i maj blev så gal, og råbte så voldsomt, at hans spyt ramte hende i ansigtet.

- Hans øjne så ud, som om de var på vej ud af hovedet, forklarer stedmoren, der efter eget udsagn kastede op og var lamslået af frygt efter episoden.

Derudover mener stedmoren ifølge TMZ, at Gibson og hans søster har manipuleret deres far til at søge skilsmisse fra hende, ligesom han tidligere har forsøgt at tvinge hende ud af hendes hjem.

Ud over et polititilhold, der betyder at Mel Gibson skal holde sig godt 100 meter fra stedmoren, kræver hun desuden, at han bliver forhindret i at smide hende ud af huset, som er ejet af en fond finansieret af skuespilleren.

Desuden må han ikke blande sig i Teddy Joye Hicks Gibsons forsøg på at kommunikere med Hutton Gibson, lyder kravet.

En dommer i Californien har besluttet, at sagen skal køre i næste måned. Gibson har ifølge en repræsentant ingen kommentarer på nuværende tidspunkt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.