Steffen fra X Factor: Mænd skal mande sig op

Steffen Gilmartin er feminist og forkæmper for stærke mænd

Steffen Gilmartin. <i>Scanpix Denmark</i>

Steffen Gilmartin. Scanpix Denmark

KØBENHAVN:Mandekamp er lige så nødvendig i dag, som kvindekampen var det i 70’erne, mener Steffen Gilmartin, der er den eneste mandlige solist, der er tilbage i X Factor.

- Vi mænd kan godt lære noget af feminismen. Vi skal også turde sige fra over for kvinder, når vi føler, de undertrykker os, siger han.

Det er specielt i hjemmet, at Steffen Gilmartin mener, at mænd risikerer at blive ”presset op i et hjørne” af deres kvindelige partnere.

Det sker, når kæresten insisterer på, at han skal bidrage på lige fod i hjemmet, samtidig med, at hun irettesætter ham, når han ikke gør det på hendes måde.

- Den behandling har jeg personligt aldrig fundet mig i. Så har jeg svaret igen og sagt, at det tøj, jeg giver børnene på, er det rigtige, og den måde, jeg leger med dem på, er god nok, fortæller Steffen Gilmartin og fortsætter:

- Jeg er nogle gange blevet nødt til at fortælle hende, at jeg faktisk er en rigtig god far - den bedste far - og at hun simpelthen ikke kan være bekendt at sige noget andet, betror han til Newspaq.

Han mener, at det bedste mænd kan gøre for sig selv og deres position i forhold til deres kvindelige modstykke, er, at gå i terapi og blive mere bevidste om deres værd.

- Det er ikke fordi, vi skal have endnu en blød mande-bevægelse. Tvært imod. Nu skal vi have en stærk mande-bevægelse, siger Steffen Gilmartin og uddyber:

- Stærke mænd er mænd, der tør være stærke i sig selv. Mænd, der hviler i sig selv - og som også kan rumme kvinden, som hun nu er og gerne vil være, tilføjer han.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden