Stegt torsk vendt i rasp

Hertil blomkålspuré og appelsin beurre blanc

Fødevarer 1. september 2006 23:02

4 personer Ingredienser til Torsk: 800 g. torsk 2 hoveder blomkål Saften fra 4 appelsiner 2 dl. hvidvin Diverse: Rasp Dild Smør 600 g. baby spinat Fremgangsmåde Torsk: Pil blomkålsbuketterne fra hinanden og damp dem møre i fløde. Brug en stavblender til at purére blomkålen helt fin. Smag til med smør, salt og peber. Hvidvinen koges ind til det halve og monteres med smør indtil konsistensen er sauce agtig. Torsken vendes i rasp og steges gylden i smør. Baby spinaten blancheres hurtigt inden anretning, dryppes af i en sigt og smages til med salt og peber. Anretning: Blomkålspuréen placeres i midten af en dyb tallerken. Den stegte torsk placeres ovenpå og toppes med den lune spinat. Saucen hældes ved og der pyntes med dild.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...