Fødevarer

Stegte ål og kagebord lokker

Anni Pedersen har på tre år forvandlet Fosdalhus fra næsten ingenting til en succes med masser af gæster.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Når vejret er godt, er der også trængsel om de udendørs pladser på Fosdalhus. Her er Anni Pedersens svigersøn Remi og svigerdatter Susanne parate til at servere stegte ål.

Stegte ål, stegt flæsk og "Danmarks største kagebord" med op til 55 forskellige slags kage. Anni Pedersen har på tre år forvandlet Restaurant Fosdalhus ved indgangen til den naturskønne Fosdalen fra næsten ingenting til en succeshistorie. Nu strømmer folk til fra hele landet til god, hjemmelavet og billig dansk mad. Fra næste uge kan gæsterne se frem til et nyt koncept: Maden bliver lidt dyrere, men til gengæld bliver drikkevarer gratis. Man forsyner sig med øl og vand fra et tage' selv bord. Vin koster 50 kr. pr. flaske. - Vi indfører det nye koncept på grund af personalemangel. Det sker ofte, at personale udebliver, forklarer Anni Pedersen. Tilbuddet med tage' selv drikkevarer gælder onsdag aften, hvor der serveres pandestegte fjordål ad libitum, torsdag aften med stegt flæsk, fredag aften med bones og salat, og lørdag og søndag aften med stor buffet. Læs mere i NORDJYSKE Stiftstidende's Jamerbugt-sektion mandag.