Stemmer dørklokker

Det er gerne i protest mod noget, at der bliver samlet underskrifter ind. Sådan er det ikke med den indsamling, som forhenværende smed Villy Gregersen i Støvring Syd og nogle venner har foranstaltet.

Jakob Lage
Villy Gregersen og hundrede andre naboer ser gerne ny lokalplan for Østre Allé, så de kan få en butik med dagligvarer i nær deres boliger i Støvring Syd. Foto: Lars Pauli
Støvring 6. august 2010 06:00

Tvært i mod har de stemt dørklokker i Støvring Syd og altså fået over hundrede underskrifter til støtte for en ændring af lokalplanen, der omfatter området syd for Udviklingsparken. Rema 1000 Her har Rema 1000 tidligere fået afslag på at opføre 1000 kvadratmeter dagligvareforretning. Afvisningen blev begrundet med den gældende lokalplan, der er med til at sikre forretningslivet centralt i Støvring by. Men nu har kommunen sendt en ændring af lokalplanen ud i en forhøring. - Jeg læser det sådan, at kommunen er villig til at ændre lokalplanen, hvis der er opbakning til det, forklarer Villy Gregersen sin og vennernes underskriftsindsamling. Kun positive reaktioner De har været rundt i boligkvarterer, der er skudt op i Støvring Syd i de senere år. Det vil sige Blomstermarken, Rugmarken, Buderupholm og Ved Søerne. - Alle, der har været hjemme, har skrevet under, og der er kun positive reaktioner på planen om en dagligvarebutik, forklarer Villy Gregersen.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...