Stemningen tiltrak Thygesen

Mikkel Thygesen var tirsdag for første gang i aktion for Hobro

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BELEK:Mikkel Thygesen ankom til Hobros træningslejr i Belek i Tyrkiet sent mandag aften, og allerede tirsdag var nyerhvervelsen så i aktion for sin nye klub.

Thygesen fik således anden halvleg på banen, da Hobro tabte 0-3 til ungarske Ferencvaros.

- Det var lidt hårdt. I går var en lang rejsedag, så jeg havde ikke nået at restituere. Men det var dejligt at møde drengene og få lov at spille lidt sammen med dem, lyder det fra Mikkel Thygesen.

Midtbanespilleren har skrevet under på en kontrakt af et halvt års varighed, og førstehåndsindtrykket hos den tidligere landsholdsspiller lader ikke meget tilbage at ønske.

- Der er en helt speciel stemning i og omkring Hobro, og det sætter jeg utrolig stor pris på. Nu har jeg ikke været her så længe, men jeg er blevet taget rigtig godt imod, og umiddelbart må jeg sige, at alt det, jeg har hørt om klubben, ser ud til at passe, sagde Thygesen, der fik lutter roser med på vejen fra cheftræner Jonas Dal efter sin første optræden i den gule Hobro-trøje.

- Det er tydeligt at se, at han er en rigtig klassespiller. Han kan nogle ting individuelt, men jeg synes også, han fik vist, at han allerede hænger rigtig godt sammen med sine medspillere. Det er et scoop, vi har lavet der, og jeg er sikker på, at han nok skal blive et rigtig stort aktiv for os, siger Jonas Dal.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.