Stenbjerg Landingsplads en blandt 50 unikke steder

Landingspladsen er et af 50 unikke danske besøgsmål i kampagnen "Smutturen"

Stenbjerg Landingsplads er en blandt 50 unikke, danske lokaliteter, som er med i kampagnen ”Smutturen”. Arkivfoto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Stenbjerg Landingsplads er en blandt 50 unikke, danske lokaliteter, som er med i kampagnen ”Smutturen”. Arkivfoto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

STENBJERG:Hele 580 danske lokaliteter var indstillet til at blive en blandt de 50 steder, der nu er udpeget som unikke besøgsmål i den danske natur. Et af dem er Stenbjerg Landingsplads.

De 50 steder er med i "Smutturen", et katalog med inspiration til unikke oplevelser i den danske natur. Kataloget skal give flere, både børn og voksne, lyst til at få en oplevelse ude i den danske natur.

Kampagnen er lanceret af Realdania i samarbejde med Dansk Kyst- og Naturturisme, Naturstyrelsen og Visit Denmark.

Som en af de 50 udpegede unikke danske lokaliteter i "Smutturen", er Stenbjerg Landingsplads kommet i selskab med steder som Helligdomsklipperne og Dueodde på Bornholm, Grenen og Råbjerg Mile, Svanninge Bakker på Sydfyn, Møns og Stevns klinker, Mandø og Skamlingsbakken.

Stenbjerg Landingsplads er en del af Nationalpark Thy, og udpegningen markeres Skærtorsdag med en smuttur til landingspladsen, hvor frivillige nationalparkværter i tidsrummet fra klokken 14 til 16 åbner de gamle fiskerhuse og fortæller om tidligere tiders fiskerliv i Stenbjerg samt byder på tørret og røget fisk tilberedt efter gamle traditioner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden