Håndbold

Stensikker åbningssejr til Vendsyssel Håndbold

Vendelboerne sendte HH Elite fra Horsens hjem med et stort nederlag

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Vendsyssel Håndbold snuppede en sikker sejr i premieren mod Horsens. Foto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Efter en rigtig dårlig start, vandt Vendsyssel Håndbold lørdag sæsonens første kamp i 1. division med 28-20 over HH Elite fra Horsens.

Vendsyssel-forsvaret havde i de første minutter svært ved at tøjle Horsens’ venstre back Camilla Madsen, som i flere omgange kom på kant af forsvarsspillerne og var derfor ophavskvinde til de første fire Horsens-mål - samtidig fremprovokerede hun en udvisning til Vendsyssels Lærke Christensen allerede efter tre minutter.

På bænken var det i dagens anledning assistenttræner Lene Kragh, der styrede slaget, fordi Lars Rasmussen blev tildelt et rødt kort i sidste sæsons sidste kamp og dermed måtte tage plads på tilskuerpladerne.

Lene Kragh kunne se sit hold komme lynhurtigt bagud med tre mål, og det betød, at hun allerede efter fem minutter lagde time out-kortet på dommerbordet for at sikre sig, at Vendsyssel-spillerne rent faktisk var klar over, at de var midt i en håndboldkamp.

Og noget kunne tyde på, at Lene Kragh fik vækket sine spillere. I hvert fald spillede Vendsyssel pludselig sprudlende angrebsspil og fik samtidig lukket af i det defensive. Det betød, at Vendsyssel kom tilbage i kampen, og efter tyve minutter var de i front 10-6.

Det fine Vendsyssel-spil fortsatte halvlegen ud, og de kunne dermed gå til pause med en føring på 15-11.

Vendsyssel Håndbold kom stærkt ud efter pausen og udbyggede føringen med det samme. Efter ti minutters spil var føringen oppe på 19-12, men det fik ikke vendelboerne til at sænke tempoet.

Vendsyssel-offensiven fungerede upåklageligt, og flere gange blev Horsens-forsvaret totalt udspillet. Samtidig var der godt gang i kontramaskinen, hvor især de to fløje, Mette Aslaksen og Julie Thomsen, nød godt af keeper Rikke Skov Myrups lange udkast.

Efter tyve minutters spil af anden halvleg havde Vendsyssel arbejdet sig frem til en føring på 25-16 efter endnu et hurtigt kontrastød, hvor Christina Hansen med lidt held fik fat i bolden og sendt til ind bag Horsens-keeperen - et angreb senere blev det også til en føring på ti mål, da unge Lærke Christensen steg op og smækkede bolden i kassen.

Den store målforskel fik dog Horsens-spillerne til at vågne lidt op, og lynhurtigt fik de reduceret føringen til seks mål. De kom dog aldrig faretruende tæt på Vendsyssel, som altså vandt kampen sikkert og dermed kom rigtig godt fra start i den nye sæson.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst