Stephan Andersen: Jeg skal til Betis som førstekeeper

Den danske landsholdskeeper Stephan Andersen kan sagtens se sig selv blive i Betis i mere end to-tre år.

Stephan Andersen: Jeg skal til Betis som førstekeeper

Efter en sæson på bænken i franske Evian er Stephan Andersen skiftet til den spanske fodboldklub Betis for at blive førstekeeper.

- Det er ikke noget, man på forhånd kan regne med i fodbold. Men jeg har fået det udsagn, at jeg skal derned som førstekeeper. Så nu må vi se, siger Stephan Andersen.

- Hvis jeg kommer derned med smør på handskerne i den første måned, og målene hagler ind om ørerne, så kan det godt være, jeg ikke står på mål længe, men det er da ikke den start, jeg regner med at få.

- Jeg glæder mig utroligt meget. Det er jo en kæmpe liga at komme til. Den er vel sammen med den engelske en af de bedste ligaer i verden. Så det glæder jeg mig til at prøve af, siger Stephan Andersen.

I den toårige kontrakt med Betis er der en option på yderligere et år, hvis begge parter er enige om at fortsætte samarbejdet til den tid.

- Hvis jeg selv har lyst efter de første to år, så kan jeg forlænge med et tredje. Hvis ikke der kommer noget andet op, for det kommer jo an på, hvordan jeg gør det, siger Stephan Andersen og tilføjer:

- Jeg synes egentlig, at det er fint med den mulighed. Det er et dejligt sted, og hvis det hele fungerer rent menneskeligt og med familien og det sportslige, jamen så skal jeg da ikke udelukke, at det bliver længere tid end de to eller tre år.

Tirsdag aften gik der fire mål ind på Stephan Andersen i 0-4-nederlaget til Armenien i VM-kvalifikationen, og det skal vaskes væk hurtigst muligt.

- Det bliver sgu svært at ryste den oplevelse af mig. Det er positivt, at jeg skal ned til noget nyt, en masse nye indtryk og nye mennesker, så det kan selvfølgelig godt hjælpe lidt på det, siger Stephan Andersen.

Han gør sig ikke de store forhåbninger om VM-slutrunden i Brasilien til næste år efter blamagen i Parken tirsdag aften.

- Det ser meget svært ud. Jeg må indrømme, at jeg har mistet overblikket over det, men sådan lige umiddelbart, så er løbet nok kørt, konstaterer Stephan Andersen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.