Stephan Andersen kigger kun mod udlandet

Evian-reserven, der har vundet målmandskampen på landsholdet, vil fortsætte i udlandet trods skuffelser.

Stephan Andersen kigger kun mod udlandet

Både i engelske Charlton og nu senest i franske Evian har Stephan Andersen uden succes prøvet sig af i udlandet, og det bliver også uden for Danmarks grænser, at den tidligere Brøndby-stjerne vil fortsætte efter sommerferien, når kontrakten med Evian udløber.

- Jeg skal bare spille et sted, hvor jeg ikke sidder på bænken. Jeg kan ikke sige noget mere om de to-tre klubber, som vi er i dialog med, men det drejer sig om udenlandske klubber. Jeg er ikke i kontakt med danske klubber, siger Stephan Andersen.

Spørgsmål: Du er ikke afskrækket over at prøve en nyt udlandseventyr, når det nu to gange er gået galt?

- Nej, jeg tænker ikke på de ting. Der har været andre faktorer, der har gjort sig gældende i forhold til, hvorfor jeg ikke har spillet, blandt andet i Evian. Det er ting, man ikke altid er herre over, men det afskrækker mig ikke, siger han.

I øjeblikket spiller Stephan Andersen kun reserveholdskampe i Frankrig, men alligevel blev han udtaget til de to VM-kvalifikationskampe mod Tjekkiet og Bulgarien.

Han vandt målmandskampen og startede inde i fredags mod tjekkerne i den danske 3-0-sejr, og landstræner Morten Olsen har allerede bekræftet, at Stephan Andersen også vogter målet på tirsdag i Parken mod Bulgarien.

Målmandens bagland har derfor gjort potentielle bejlere opmærksomme på, at hvis de vil se Stephan Andersen i aktion på højeste niveau, så er det på tirsdag.

- Hvis de vil se mig i aktion, så er det måske den eneste mulighed, de har for det i de næste tre en halv måned med mindre, at de vil tage til en reserveholdskamp et eller andet sted i Frankrig.

- Så en kamp mod Bulgarien er et meget godt sted at vurdere en spiller på, siger Stephan Andersen.

Inden gruppe B-kampen mod Bulgarien er de kommende gæster fire point foran Danmark, mens danskerne har spillet en kamp færre.

Italien topper gruppen med 10 point, Bulgarien har ni, Danmark fem.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.