Stephan Andersen står - Lindegaard bænket

Landstræner Morten Olsen har valgt Stephan Andersen i startopstillingen i testkampen mod Australien.

Stephan Andersen står - Lindegaard bænket

Anders Lindegaard får ikke chancen for at overbevise landstræner Morten Olsen om, at det er ham, der skal stå på mål ved EM.

Morten Olsen har som ventet valgt Stephan Andersen fra start i testkampen mod Australien, som spilles i Parken klokken 17.

Evian-keeperen har været stamspiller på det franske klubhold Evian siden november, mens Lindegaard ikke har spillet en betydende kamp for Manchester United siden januar.

Det var også Stephan Andersen, som blev udtaget til den danske EM-trup først, og det var også ham, der erstattede en skadet Thomas Sørensen i sidste weekends testkamp mod Brasilien.

Dermed skal Anders Lindegaard håbe på, at Morten Olsen skifter United-keeperen ind i løbet af kampen, men landstræneren har på forhånd varslet, at han ikke vil skifte ud på målmandsposten, medmindre det er strengt nødvendigt.

I forhold til 1-3-nederlaget til Brasilien i Hamburg er der foretaget flere andre ændringer. Lars Jacobsen begynder kampen på højre back i stedet for Daniel Wass.

Dennis Rommedahl begynder som højrefløj i stedet for Lasse Schöne, så det er en helt ny og på papiret stærkere højreflanke, Danmark stiller op med.

På den centrale midtbane går William Kvist ind i stedet for anfører Christian Poulsen ved siden af Niki Zimling.

Nicklas Bendtner begynder igen helt på top med Christian Eriksen hængende lige bagved sig.

Danmarks startopstilling ser således ud (4-3-3):

Stephan Andersen - Lars Jacobsen, Simon Kjær, Daniel Agger, Simon Poulsen - Niki Zimling, Christian Eriksen, William Kvist - Dennis Rommedahl, Nicklas Bendtner, Michael Krohn-Dehli.

/ritzau/