Stephan Andersen tilbage i Brøndby: Jeg blev svinet til

Den tidligere Brøndby-målmand blev svinet til, da han mandag trådte ind på sin gamle hjemmebane i FCK-trøje.

FC København-målmand Stephan Andersen var mandag for første gang tilbage på Brøndby Stadion efter sit comeback i dansk fodbold.

Den 33-årige landsholdskeeper fik ikke den varmeste velkomst, da han frem til 2011 repræsenterede modstanderholdet. Efter et ophold i udlandet vendte han sidste år retur til Alka Superligaen.

- Folk råbte og skreg jo af mig. Det, vidste jeg, ville komme. Jeg regnede ikke lige frem med, at de ville tage imod mig med kyshånd, siger Stephan Andersen efter kampen, der endte 0-0.

- Jeg har ikke noget imod, at de råber, skriger og sviner mig til. Det har jeg det fint med. Det gør bare stemningen endnu bedre.

- Hvis man har det sådan, at de ikke må råbe efter én, så skal man ikke spille fodbold, fastslår keeperen, der under kampen ikke havde nogen form for kommunikation med de fans, der tidligere har heppet på ham - og nu er knapt så glade for ham.

- Nej, jeg skal ikke stille mig op og spille fandango, siger han.

Faktisk var Brøndbys publikum lidt mere nænsomme ved målmanden end for en måned siden, da de to hold stod over for hinanden på FCK's hjemmebane. Dengang væltede det ned med mønter og lightere fra Brøndby-tilskuernes tribune.

- Der var ikke så mange Zippo-lightere den her gang. Vist bare en enkelt.

- De fik en ordentlig bøde sidste gang, så det ville være idioti, hvis de gjorde det igen, siger Stephan Andersen.

Den dårlige bane på Brøndby Stadion fik efter kampen en del kritik, og FCK-keeperen mener heller ikke, at den var sjov at spille på. Stephan Andersen tæller sig frem til, at han blot havde en enkelt redning i kampen.

- Det burde ikke kunne ske. Det er den dårligste bane, jeg har spillet en gældende fodboldkamp på, tror jeg. Det er irriterende.

- På et tidspunkt gled støttebenet væk under mig, så jeg måtte holde tungen lige i munden for at undgå at høvle bolden ind i fødderne på en modspiller.

- Det er en kæmpe forskel i forhold til Parken, hvor vi spillede en god kamp for en måned siden. Det er ærgerligt for tilskuerne, siger keeperen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.