Steven Gerrard: Alt afhænger af om Suarez bliver

Liverpool-anfører Steven Gerrard har opfordret Luis Suarez til at blive på Anfield.

Steven Gerrard: Alt afhænger af om Suarez bliver

Hvordan Liverpool klarer sig i den kommende Premier League-sæson, er meget afhængigt af, om stjerneangriberen Luis Suarez bliver i klubben.

Det siger klubbens anfører, Steven Gerrard, i et interview med The Independent.

- Lige nu afhænger det hele af, hvilken beslutning Luis Suarez træffer i de kommende uger. Hvor svært det bliver for Liverpool. Hvis vi mister ham, så bliver udfordringen endnu større. Så simpelt er det.

- Han er den tredjebedste spiller i verden lige nu. Jeg ville placere ham ved siden af Gareth Bale. Du har Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, der er fra en anden planet, og så kommer Bale og Suarez, lyder det fra Liverpool-ikonet.

Luis Suarez er i løbet af sommerpausen blevet rygtet til blandt andet Arsenal. Men ifølge Steven Gerrard bør kollegaen kun skifte klub, hvis de spanske giganter Real Madrid og FC Barcelona melder sig på banen.

- Hvis jeg var ham, ville jeg vente på en af de klubber, for han er god nok til at spille for dem.

- Hvis han kommer til Arsenal, så vil det selvfølgelig gøre det noget mere vanskeligt. Det vil styrke dem rigtig meget, og de er vores rivaler i kampen om en top-fire-plads. Fra klubbens side vil det ikke give nogen mening uanset hvor mange penge, der kommer på bordet, siger Steven Gerrard.

Luis Suarez scorede sidste sæson 23 mål i Premier League og blev kun overgået på topscorerlisten af Manchester Uniteds Robin van Persie.

Liverpool endte sæsonen på en skuffende syvendeplads i Premier League - én plads bedre en året før, hvor det blev til en placering som nummer otte.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.