Sport

Stidsholt Idrætsefterskole og FfI Fodbold i fodboldsamarbejde

Samarbejdet vil komme til at indeholde mange gode aktiviteter og spændende tilbud, som både vil komme til at gavne klubberne, efterskolen, spillere og trænere

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

På Stidsholt Idrætsefterskoles fodboldlinje er der plads til drenge og piger på alle niveauer, både de meget dygtige og ambitiøse spillere, men der er også plads til de spillere, der ikke tidligere har spillet på et højt niveau. Det vigtigste er, at man brænder for at træne og udvikle sig individuelt og som holdspiller. Nu har efterskolen startet et fodboldsamarbejde med FfI Fodbold. Arkivfoto

FREDERIKSHAVN:Stidsholt Idrætsefterskole og FfI Fodbold har indgået et samarbejde om fodbold.

To-tre gange årligt vil trænere fra Stidsholts trænerteam komme på besøg hos FfI og stå for inspirations- gæstetræninger til gavn for spillerne og som inspiration til klubbens ungdomstrænere.

Stidsholts trænerteam vil desuden tilbyde at stå til rådighed for klubbens trænere med råd og vejledning til specifikke træningsøvelser. Et tilbud alle FfI Fodbolds trænere kan benytte sig af.

Stidsholts faciliteter vil FfI’s ungdomshold også få gavn af i årets løb. De vil blive inviteret på et par træningslejre, mini-stævner i både udendørsfodbold og i Futsal(indendørs). Her vil Stidsholts personale stå for diverse sociale aktiviteter.

Kan spille begge steder

Samarbejdet vil også komme til at indeholde dialog omkring dobbelte spillercertifikater til de spillere fra FfI Fodbold, der vælger at tage et efterskoleophold på Stidsholts Idrætsefterskole i enten 9. eller 10. klasse. Det betyder, at spillerne både kan spille for efterskolens fodboldlinjehold samt i FfI Fodbold under hele efterskoleopholdet. Således kan spillerne stadig fastholde deres sociale relationer til holdkammeraterne i FfI Fodbold, imens de får et mindeværdigt efterskoleophold.

Stidsholt vil være behjælpelige med, via en god kommunikation med FfI’s ungdomstrænere, at dosere på spillernes ugentlige træningsmængde, således at spillerne ikke vil blive overbelastet af at træne og spille ekstra kampe for både skolens fodboldlinje samt i FfI Fodbold. Stidsholt har desuden to fysioterapeuter ansat, som kan være behjælpelige med gode råd og kyndig vejledning omkring skadesbehandling og skadesforebyggelse.

Højere niveau

- Vi glæder os rigtig meget over dette spændende samarbejde med Stidsholt Idrætsefterskole, som i den grad giver de unge spillere mulighed for at prøve kræfter med nye udfordringer, men samtidig at kunne vedligeholde de sociale bånd i egen klub. Vi vægter netop de sociale bånd og glæden ved fodbold rigtig højt.

- Derudover ser vi det meget positivt, at Stidsholt trænerteam er interesseret i sparring og gæstetræninger hos FfI Fodbold, og der er ikke nogen tvivl om, at de kommende inspirationssessioner kan være med til at bringe det eksisterende høje træningsniveau - endnu højere op, siger Michael Jørgensen, ungdomsudvalgsmedlem i FfI Fodbold.

Trænerteamet

Det nuværende trænerteam på Stidsholts fodboldlinje:

Jonas Petersen, UEFA A-licens træneruddannelse. Nuværende assistenttræner på U17 Liga i AaB.

Mikkel Bjerregaard, UEFA B- og C-licens træneruddannelse. Nuværende assistenttræner på U16 Elite i AaB. Chef-afslutningstræner for AaB Eliteholdene U13-U15.

Thomas Buus, diverse Målmandstrænerkurser. Nuværende ungdoms-elitemålmandstræner i AaB.

Lennart Bak, UEFA A-licens træneruddannelse. Tidligere professionel fodboldspiller. Tilknyttet efterskolen som gæstetræner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst