Stine er klar til at tage EM-ansvar

Aalborg DH’s store profil har det fint med, at hun på rekordtid er blevet bærende på Jan Pytlicks mandskab

Stine Jørgensen ser frem til sin nye rolle på landsholdet, hvor hun i år har fået mere ansvar og spilletid end førhen.Foto: Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Stine Jørgensen ser frem til sin nye rolle på landsholdet, hvor hun i år har fået mere ansvar og spilletid end førhen.Foto: Scanpix Scanpix Denmark

AALBORG:Aalborg DH’s Stine Jørgensen skal være en af de bærende spillere, når håndboldlandsholdet fra tirsdag spiller EM-slutrunde i Serbien.

Venstre backen fik slutrundedebut på landsholdet ved VM i Brasilien sidste år, men fik primært til opgave at varme bænken i det sydamerikanske. I år ser det dog anderledes ud for Stine Jørgensen, der er tiltænkt en noget større rolle for Danmark.

- Jeg har fået tildelt mere ansvar og har generelt spillet mere i de seneste kampe, så jeg håber, det også bliver sådan i Serbien, siger Stine Jørgensen.

Og nordjyden er helt igennem tilfreds med at få en mere markant rolle på landsholdet.

- Jeg synes, jeg er godt med. Det er gået godt i kampene op til EM, så det har jeg det fint med, siger hun.

Målsætningen for holdet er hun dog mindre kontant omkring.

- Vi er et ungt hold, og jeg ved godt, det er et træls svar, men vi tager én kamp ad gangen. Vi skal fortsætte den stime, vi er inde i, og hvis vi kan se en spillemæssig udvikling i vores kampe, synes jeg, det er en succes.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.