Stine Nielsen var én træffer fra finalen

Danmark får ikke flere medaljer med hjem fra OL-skydebanerne i London end Anders Goldings skeetsølv.

Stine Nielsen var én træffer fra finalen

Stine Nielsen kunne ikke helt følge op på sin niendeplads fra 10 meter-banen, da hun lørdag forsøgte sig på 50 meter-distancen på Royal Artillery Barracks, OL-anlægget hvor alle skydediscipliner finder sted.

Men hun var tæt på. Danskeren blev med 582 point nummer 11 over 3x20 liggende, stående og knælende skud og var dermed ikke ret langt fra den ottendeplads, der ville have givet adgang til finaleskydningen.

Faktisk ville en enkelt træffer have sendt hende i omskydning med de andre skytter på 583 point.

Stine Nielsen havde en jævn liggende skydning, hvor det blev til 195 point på de 20 skud. Det placerede hende som nummer 32, lidt under midten i det samlede felt.

Netop, da hun skulle til at begynde sin stående serie, begyndte regnen at sile ned udenfor.

Det så dog ikke ud til at drille den fynske pige på samme måde som mange andre af skytterne. Med en serie på fine 191 point rykkede på på 21.-pladsen i den samlede stilling.

Stine Nielsen, der blev juniorverdensmester i disciplinen for to år siden, havde brug for en forrygende knælende skydning for at gå videre. Her tittede solen pludselig frem og krævede endnu en omstilling.

Det så dog ikke ud til at være det store problem. Med flotte 196 point bragte hun sig tæt på målet, men det rakte altså ikke helt.

21-årige Stine Nielsen var sidste danske deltager i skydekonkurrencerne i London.

Dermed bliver Anders Goldings sølvmedalje i skeetskydning det eneste skydemetal, som Danmark får med hjem fra London. Det var dog også den første siden Torben Grimmels OL-sølv i Sydney for 12 år siden.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.