Stjal dankort fra værtshusgæster

To personer aflurede pinkoder i nattelivet, men politiet havde hele tiden øje på dem

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:Natten til lørdag blev to personer anholdt i området omkring Jomfru Ane Gade, efter de havde hævet penge på dankort stjålet fra værtshusgæster.

De to personer, begge polakker på henholdsvis 34 og 28 år, aflurede pinkoder fra gæster på et værtshus i Jomfru Ane Gade.

Bagefter stjal de gæsternes dankort og troede sikkert, at de kunne slippe derfra med en god fortjeneste. Den gik bare ikke, for en politipatrulje, som befandt sig i gaden, havde øje på dem hele tiden og kunne anholde de to polakker klokken 02.16, efter de havde været forbi to hæveautomater for at hæve deres gevinst.

- En patrulje ser dem og synes, de er lidt mistænkelige i deres adfærd. Så de har set, at de har afluret koder og så forsat til en hæveautomat for at hæve penge, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Karsten Højrup Kristensen.

De to tyve blev fremstillet i grundlovsforhør lørdag klokken 11. Her fik de hver især 20 dages ubetinget fængsel og indrejseforbud i seks år. Begge blev herefter kørt til afsoning i arresten.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.