Stjerne dropper skilsmissen: Sådan genfandt vi gnisten

"Bridget Jones' baby"-aktuelle Patrick Dempsey er igen sammen med konen siden 1999, makeupartist Jillian Fink.

Ritzau
82278286 Foto: Scanpix/Robyn Beck
14. september 2016 10:45

Efter 15 års ægteskab var kærligheden brændt ud mellem Patrick Dempsey og Jillian Fink, og parret offentliggjorde deres skilsmisse i januar 2015.

Der var simpelthen gået stress og leverpostejsmadder i den. Men trods bruddet blev parret få måneder efter set sammen hånd-i-hånd i hede omfavnelser og kærlige kys, og nu afslører Dempsey, at skilsmissepapirerne er kylet i skraldespanden.

- Jeg indså, at jeg ikke var parat til at give afkald på vores ægteskab. Jeg følte ikke, at vi havde gjort alt, hvad vi kunne, så der startede vi, fortæller Hollywood-hunket nu åbenhjertigt i et eksklusivt interview med magasinet People.

Ifølge Dempsey var han blevet alt for opslugt af sin strygende karriere som tv-lægen Derek "McDreamy" Shepherd i hitserien "Grey's hvide verden" og sin store passion for at køre racerløb, at han gemte kærligheden i hverdags-trummerummen.

Derfor tog han en drastisk beslutning om at lette foden fra speederen og blive skrevet ud af serien, og samtidig bruge mere tid på at kigge sin Jillian i øjnene og begynde i parterapi for at genfinde gnisten.

- Jillian og jeg besluttede, at det var tid til at arbejde på vores problemer og forbedre os. Vi ville gerne være rollemodeller for vores børn og vise, at selv om man har forskelligheder, kan man løse dem sammen.

- Man kan kun gøre en ting af gangen fuldt ud. Jeg har lært at prioritere nu. Vores familie skal være førsteprioriteten, fastslår den Golden Globe-nominerede skuespiller.

Dempsey og Fink er forældre til datteren Talula Fyfe på 14 år og tvillingedrengene Sullivan Patrick og Darby Galen på ni år.

Inden seriestjernen fandt sammen med Jillian Fink, var han som 21-årig gift med den 27 år ældre manager og skuespillerinde Rochelle Parker.

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...