Stjerne provokerer med premiere-gimmick

Skuespilleren Shia Labeoufs valg af hovedbeklædning ved filmfestivalen i Berlin vakte stor opmærksomhed ved premieren af "Nymphomaniac"

Smoking og en papirspose over hovedet. 

Det er en noget utraditionel beklædning på den røde løber. Alligevel var det munderingen, som skuespilleren Shia Laboeuf søndag valgte af iklæde sig til premieren af filmen "Nymphomaniac" ved filmfestivalen i Berlin. 

Det skriver People Magazine.

Den brune papirspose bar teksten "Jeg er ikke berømt mere" -  en sætning som skuespilleren har tweetet dagligt på sin Twitter-profil siden midten af januar.

Blot en time før var den 27-årige skuespiller, som også er kendt fra "Transformers" og "Indiana Jones og krystalkraniets kongerige", udvandret fra et pressemøde med filmens andre medvirkende - til stor overraskelse for både presse og kolleger.

Det var et spørgsmål om filmens eksplicitte sex-scener, der fik Labouef til at forlade pressemødet.

Lars von Triers "Nymphomaniac" fik allerede premiere sidste år, men ved Berlinalen kan filmen for første gang opleves i instruktørens egen - og noget længere - udgave.

Shia Labouef, som har en fremtrædende rolle i "Nymphomaniac", har i den seneste tid været i pressens søgelys på grund af en sag om kopiering, efter det kom frem, at manuskriptet til hans instruktørdebut, kortfilmen "Howard Cantour.com" var planket direkte fra et værk af tegneserieskaberen Daniel Clowes.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst