Stjernedrømme i Sulsted

Simon Dahl er elitesportselev på Skolecenter Jetsmark og med på Jetsmark IF’s hold, der denne sæson møder AaB, SIF og VFF

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

PANDRUP/SULSTED:Simon Dahl er elev på elitesportslinjen på Skolecenter Jetsmark og fuldstændigt skudt i fodbold. Det har han været, siden han kunne gå.

Han bor lidt uden for Sulsted og har langt til skole. Omkring 24 kilometer, så far eller mor kører ham til Nørhalne, hvorfra han tager bussen til Aabybro og skifter igen for at komme til Pandrup. Det tager cirka 45 minutter.

Udover tre ugentlige træninger på skolen og fysisk træning, spiller Simon Dahl også i Jetsmark IF. De få dage han ikke gør, træner han selv med bolden. Han er forsvarsklippe og tårnhøj. 182 centimeter og 77 kilo fordelt på en muskuløs krop.

- Hvis man gerne vil nå højt, så er man nødt til at træne meget. Jeg vil jo gerne kunne leve af det på et tidspunkt, siger han filosofisk.

Simons familie er klar til at bakke ambitionerne op og kører ham gerne til aftentræning og bussen i Nørhalne.

Simon Dahls sigter efter at nå helt til tops. Jetsmark IF præsterede sidste år at vinde regionsmesterskabet og rykke op i eliterækken, hvor hold som AaB, SIF og Viborg venter. Den første kamp i rækken bliver til marts.

Simon Dahl har ingen drømme om at forlade de hjemlige græsgange lige nu. Han vil gerne fortsætte sin skole og fodboldtræning i Pandrup, hvor han har sine kammerater og kan spille fodbold på højeste niveau.

Næste år vil han dog gerne på efterskole og regner med at vælge Aabybro Efterskole, så han kan fortsætte med at spille fodbold hos Jetsmark IF.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.