Stjerner hylder deres mænd: De bedste fædre

Søndag den 18. juni var det international fars dag, og det fejrede stjernerne på de sociale medier.

Singer Cheryl Fernandez-Versini aka Cheryl Cole arrives for the screening of the film Foto: Reuters/Jean-Paul Pelissier

Singer Cheryl Fernandez-Versini aka Cheryl Cole arrives for the screening of the film Foto: Reuters/Jean-Paul Pelissier

Der er babyboom i stjerneland, og i Hollywood er flere kendisser blevet forældre for første gang.

En lang række stjerner har budt velkommen til en lille ny inden for det seneste år, og søndag blev flere af filmbyens kendisser hyldet for deres nye rolle som fædre.

I USA fejres fars dag nemlig den 18. juni, og den særlige dag blev markeret på de sociale medier.

Den 22. marts i år kom Cheryl Coles og Liam Paynes lille søn til verden, og det tidligere One Direction-medlem har tilsyneladende fundet sig godt til rette i rollen som far.

På det sociale medie Instagram har sangerinden Cheryl Cole delt et billede af sin 23-årige kæreste med en tilhørende sød besked.

- Glædelig første fars dag, Liam. Du er den mest fantastiske far og det bedste eksempel for vores søn. Den måde, han kigger på dig på, siger det. Jeres forhold smelter mit hjerte. Du er omdrejningspunktet i hans verden, og vi elsker dig, skriver hun til billedet.

Den kendte Maroon 5-forsanger Adam Levine skiftede i september sidste år røde løbere ud med vuggeviser og bleskift, da han og Victoria's Secret-modellen Behati Prinsloo blev forældre til en lille datter.

På det sociale medie Instagram har supermodellen delt et billede af den lille familie, der står med armene rundt om hinanden.

- Glædelig første fars dag. Du er alt for os. Jeg er så stolt af den far og mand, du er. Jeg kan ikke klare livet uden dig. Den heldigste pige i verden, skriver hun til billedet.

Også modellen Kayla Rae Reid og OL-svømmeren Ryan Lochte bød velkommen til en lille ny sidste år, og søndag delte modellen et billede af kæresten og parrets lille søn i anledning af dagen.

- Glædelig første fars dag til dig min elskede, min bedste ven og Caidens far. Jeg er så stolt af dig! At se dig med Caiden gør mig glad så glad. Caiden og jeg er så heldige at have dig i vores liv. Du kommer til at blive en fantastisk far. Det er du allerede. Jeg elsker dig så meget, skriver hun til billedet.

I Danmark fejres fars dag i stedet den 5. juni.

Se opdateringerne her:

https://www.instagram.com/p/BVfEPbFBUl-/?taken-by=cherylofficial

https://www.instagram.com/p/BVe6ToHFC8p/?taken-by=victoriabeckham

https://www.instagram.com/p/BVfPRi7hZKL/?taken-by=kaylaraereid

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.