Stjernerne giver Rihanna blandede anmeldelser

Rihanna indtog torsdag aften Refshaleøen i København, men blandt de danske kendisser er der delte meninger om, hvordan hun klarede showet.

8. juli 2016 11:05

Hitsangerinden og divaen Rihanna gav torsdag aften koncert i København, og det var noget, som trak de danske kendte ud i det tvivlsomme sommervejr.

Der var dog efterfølgende delte meninger om, hvordan den 28-årige sangerinde fra Barbados klarede koncerten. Det fremgår af de sociale medier, hvor tv-værten Thomas Skov Gårdsvig mildest talt ikke er imponeret.

- Anmeldelse af Rihanna-koncerten: Jeg ville hellere have haft søvnen, skriver han på Twitter. Dermed hælder han mod Ekstra Bladets anmelder, som heller ikke var synderligt begejstret for "Needed Me"-sangerindens koncert på dansk jord.

Herfra lyder det, at koncerten var for indholdsløs og usammenhængende, og anmelderen kvitterede med blot to stjerner.

Mere begejstret for koncerten er musikeren Wafande, som kaldte torsdagens koncert for meget bedre end den, sangerinden leverede på Roskilde Festival for nogle år siden.

- Inspiration og begær efter mere, det var hvad Rihanna gjorde ved mig i dag! Stærkt show, skriver han på Instagram til en video, der er optaget under koncerten.

Også fodboldfruen og den tidligere tv-vært Ibi Makienok virker til at være godt tilfreds med koncerten.

- Rihanna er så sød, skiver hun på Instagram til en video fra koncerten og tilføjer til videoen en masse hjerter og hashtagget #magisk.

Se Thomas Skovs anmeldelse her: https://twitter.com/thomasgaardsvig/status/751314948597358592

Se Wafandes opslag her: https://www.instagram.com/p/BHk4odtBCR0/?taken-by=wafandelife

Og se Ibi Makienoks opslag her: https://www.instagram.com/p/BHk8n2MDy6d/?taken-by=planetibi

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...