Hundborg

Stjernerytter fra Thy hjem til æresport

Venner og naboer sørgede for en prægtig velkomst i nat i Hundborg til PL-medaljevinder Susanne Jensby og hendes mand, Helmer Sunesen

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Birte Bukhave (t.v.) har prøvet det mange gange før - at lave æresport, så hun går målbevidst til opgaven. Mette Kjær forsøger at gøre kunsten efter - mens Mathilde opgiver at deltage i den del af forberedelserne. Foto: Andreas Falck Jensen

HUNDBORG:Omkring klokken 21.30 tirsdag aften ruller den første bil ind i gårdspladsen hos Stutteri Thy på Dunhammervej ved Hundborg, og kort efter samles en lille flok mennesker inde i stalden for at forberede en overraskelse til sølvmedaljevinderen fra PL i Rio, Susanne Jensby Sunesen, der om kort tid vil lande i Billund Lufthavn og senere på natten komme hjem sammen med sin mand, Helmer Sunesen og vinderhesten CSK’s Que Faire.

- Vi vil gerne gøre hende glad, lyder det fra Mette Kjær.

Mette Kjær har hentet blomster og grene i Thisted og sammen med datteren Mathilde har hun allerede brugt nogle timer på at udsmykke hesten Que Faires boks med sølvglinsende bogstaver.

13-årige Mathilde har gennem et års tid fået undervisning i dressur hos Susanne Jensby, og Mathildes hest, Tara, står opstaldet her.

En anden af de tilstedeværende, Hanne Nyborg, har kendt familien Sunesen, efter at have købt en hest hos dem til sin søn.

Ponymødrene har haft ringet til Hundborg og Omegns Borgerforening, hvis formand Leif Würtz er kommet med en hæftemaskine. Bestyrelsesmedlem Birte Bukhave går straks i gang med at lave æresporten med en bund af det grønne.

En time senere er også roser og liljer bundet fast.

Velkomstkomiteen er klar.

Mathilde:

- Jeg synes, Susanne fortjener, at vi gør noget for dem, fordi hun har præsteret så godt. Også Helmer. Jeg tror, det er rart for dem at vide, at vi støtter dem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.