Aså

Større engagement

Dronninglund ønsker oprejsning efter nederlag til Asaa

Arkivfoto

Arkivfoto

DRONNINGLUND:Efter et skuffende nederlag til Asaa Boldklub i sidste weekend skal Dronninglund IF serie 3 fodboldhold tilbage på sporet, når holdet lørdag eftermiddag møder Læsø IF på hjemmebane.

Dronninglund måtte efter sidste runde overlade puljens førsteplads til Asaa, da begge hold nu har 13 point efter seks kampe. Læsø indtager sjettepladsen, men de skal på ingen måde undervurderes, da de tidligere har hentet gode resultater mod Sæby og Asaa.

Dronninglund har indtil videre hentet maksimumpoint på hjemmebane i foråret, og træner Nicolai Demants tropper vil forsøge at bygge videre på den gode statistik. Det kræver dog, at Dronninglund viser større kynisme i begge felter samt større engagement og vilje. Nederlaget til Asaa var en påmindelse om, at Dronninglund skal forberede både spil og indstilling, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at være med i kampen om oprykning i foråret.

Tre point i weekendens kamp kan sende Dronninglund op på en midlertidig førsteplads. Asaa spiller dog umiddelbart efter i en svær udekamp mod IF Skjold Sæby.

I Dronninglund lejren håber man på stor lokal opbakning på Dronninglund Stadion lørdag eftermiddag, når spillerne forhåbentligt henter point til en topplacering.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst