Største torvedag i Hals

Åbningsdagen for årets seks torvedage blev en succes med et rekordantal stande

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Søstrene Mette og Stine Larsen er første gang til torvedag som kræmmere og salget går strygende. - Vi er her for at have en hyggelig dag og for at komme af med nogle gamle ting og få det bedste ud af dem i stedet for at sende dem til genbrug.

HALS:Allerede fra morgenstunden onsdag var Hals godt fyldt med mennesker til torvedag i byen.

- Vi har 150 stande i dag mod normalt 100. Hvor mange det bliver, ved vi i aften, siger Tommy Stjernby, der har tjansen med at få placeret standene i byen og indkrævet penge. Og så sørger han for, at kræmmere der sælger det samme, ikke står ved siden af hinanden.

- Det gælder om at sprede dem lidt, og det er de glade ved. Først placerer jeg dem med de faste pladser, og så fylder resten hullerne op, siger Tommy Stjernby.

I år er der seks torvedage i Hals, den første var onsdag og lagt lige i forbindelse med byens skansefest.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.