Støtte til to gode formål

Lions Club Aalborg Mariendal giver 20.000 kroner til foreningen Broen Aalborg og 10.000 kroner til kræftramt pige

Peter Reinau, præsident for Lions Club Aalborg Mariendal, havde fornøjelsen af at overrække pengene til regionskoordinator Lise Nielsen (tv) fra Ønskefonden Danmark og Signe Holm Petersen fra støtteforeningen Broen. Foto: Michael Bygballe

Peter Reinau, præsident for Lions Club Aalborg Mariendal, havde fornøjelsen af at overrække pengene til regionskoordinator Lise Nielsen (tv) fra Ønskefonden Danmark og Signe Holm Petersen fra støtteforeningen Broen. Foto: Michael Bygballe

AALBORG:Lørdag var en af de rigtig gode dage for Peter Reinau og de øvrige medlemmer af Lions Club Aalborg Mariendal.

Klubben har tradition for at uddele penge til gode formål under Forårsmessen i Aalborg Kongres & Kultur Center. Og som klubbens præsident havde Peter Reinau fornøjelsen af at overrække to checks i år. Dels var der 20.000 kroner til støtteforeningen Broen Aalborg. Dels var der 10.000 kroner til en kræftramt pige, fire-årige Sara fra Aalborg, som til august kan rejse til Sverige og se Pippi Langstrømpes hjem sammen med sine forældre og lillesøster.

Pippiland!

Det er Make-A-Wish Ønskefonden Danmark, der med Lions-pengene er i stand til at opfylde Saras ønske om en tur til Sverige.

Familien var forhindret i at møde op i kongres- og kulturcentret lørdag og modtage pengene på grund af infektionsfare med så mange mennesker.

Til gengæld kunne regionskoordinator Lise Nielsen fra Ønskefonden tage imod pengene på familiens vegne.

- Jeg har besøgt Sara, og da jeg spurgte, hvad hun ønskede sig, råbte hun: Pippiland! Pippiland! Hun hoppede og var så glad. Vi sender hele familien afsted, for det er netop hele familien, der bliver ramt, når et barn får en livstruende sygdom, siger Lise Nielsen.

Hjælp til børn og unge

Broen Aalborg hjælper børn og unge, som ikke umiddelbart har tilknytning til en forening eller fritidsaktiviteter. En af de frivillige, Signe Holm Petersen, modtog de 20.000 kroner på foreningens vegne - og der er hårdt brug for pengene.

- Vi støtter børn i familier, som ikke har ressourcer til at betale for kontingenter i foreninger eller sportsudstyr og lignende. Vi hjælper med det, der skal til, for at disse børn kan få et netværk og føle, at de er på lige fod med jævnaldrende, fortæller Signe Holm Petersen.

De 20.000 kroner faldt på et meget tørt sted:

- Vi er en fattig forening. Vi har for nyligt sagt nej til nogle, fordi vi ikke havde flere midler. Det har vi nu, lyder det fra en glad Signe Holm Petersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.