Kås

Støtte til ung motocrosskører TALENT: Christoffer W. Larsen har både DM- og NM-medaljer. Drømmen er at gøre det godt ved EM.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Christoffer Vinde Valther Larsen har fået et sponsorat af Jammerbugt Kommune. Foto: Grete Dahl

KAAS:Styrketræning et par gange om ugen, kørsel de fleste weekender, ingen alkohol samt sund kost er en nødvendighed for det unge sportstalent, 15-årige Christoffer W. Larsen fra Kaas, der er en af Danmarks fremmeste indenfor quadcross, som er fire-hjulet motocross.

Både han og maskinen skal være toptunet, hvis de skal gøre sig til de store mesterskaber.

Han er danmarksmester fra 2011. Sidste år kostede et styrt og en knækket bagaksel desværre for mange point i sæsonens to sidste løb. Så han måtte nøjes med DM-bronze.

Han har kørt crosser, siden han var tre år og kører pt. i Fjerritslev, i Han Herred Motorklub, hvor det kun er ham selv og et enkelt andet klubmedlem, der har en quadcrosser. Omkring 100 kørere i Danmark dyrker sporten, hvor betydeligt flere dyrker den tohjulede version, som er noget billigere.

Sporten koster 40-70.000 kroner om året. Pengene findes via familiens budgetkonto og så vidt muligt fra sponsorer. Jammerbugt Kommune har netop indgået en sponsoraftale for de næste to år med Christoffer W. Larsen:

- Han er et åbenlyst talent, som er meget motiveret. Han har brug for opbakning, så han kan nå endnu videre, begrunder borgmester Mogens Gade (V), sponsoratet.

Derudover er der en række andre sponsorater fra lokale virksomheder, så der i alt kommer 35.000 kroner ind i sponsorkroner for i år, som dækker nogle af udgifterne trods alt.

Christoffer W. Larsen spæder også lidt til selv. Han arbejder som opvasker hos den lokale slagter, hvilket giver et par tusinde til udgiftskassen hver måned.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst